“Адмирал Ойл ЕООД”

Търговия с горива на едро и дребно.

за Нас

“Адмирал Ойл ЕООД” е създадена през 2005 г.


img

представяне

През тези години от създаването ни до настоящият момент влагаме нашите усилия в търговията на едро с горива като със всяка изминала година разширяваме дейността си и отчитаме непрекъснат ръст в продажбите.

Смея да отбележа изключителната ни отдаденост в работата ,ежедневната ни отговорност и неизменото ни желание да продължим да отговаряме на променящите се условия в трърговията на едро в последните години.

В момент на динамично променящата се бизнес среда и влошените условия за развитие на търговските отношения дружеството успешно разширява дейността си със всеки изминал ден.

Това се дължи от една страна на навременното и акуратно решаване на възникналите въпроси и проблеми на нашите кленти а от друга страна се дължи на всеки един от екипа ни , който влага желание и радост в своята работа.

img

Нашите отговорности

Обръщаме излючително внимание и изпълняваме нашата отговорност при изготвянето на документите придружаващи всяка една доставка на гориво.

За улеснение на нащите клиенти предлагаме и собствен транспорт на светли и тежки горива, както и на пропан бутан. При транспортирането на горивата се спазват нормативните изисквания за този вид дейност.

Освен това извършваме превоз на маркирани горива за отопление под строг контрол на агенция "Митници" с автоцистерна с монтирана GPS система.

Работим с големи и малки компании в страната. Стремим се да наложим своя имидж като коректен и експедитивен бизнес партньор.

img

Дейност

“Адмирал Ойл ЕООД” доставя всички продукти на “Лукойл България ЕООД”.

- Бензин А95Н
- Бензин А98
- дизелово гориво
- дизел Б5
- гориво за отопление (газьол)
- корабен газьол
- котелно гориво
- авиационно гориво JET A1
- пропан бутан (LPG)
- битум

Наши клиенти са големи транспортни фирми , земеделски производители, заводи, кариери, оранжерии, производствени цехове, строителни фирми и др.

За допълнителна информация сме на Ваше разположение.